MEDIA 78

TKO SMO MI?

 

Media 78 je osnovana 2004. godine u Zagrebu. U samo nekoliko godina smo iz 70 m2 prešli u veći poslovni prostor od 200-tinjak m2. I to smo ubrzo prerasli, te 2010. godine selimo cijelu proizvodnju u još veći i kvalitetniji prostor od skoro 400 m2. Trenutno brojimo čak 5 strojeva za tisak i radimo u velikom poslovnom prostoru na atraktivnoj lokaciji u Zagrebačkom naselju Remetinec koje je jako jednostavno pronaći i brzo dostupno iz bilo kojeg dijela Zagreba i drugih gradova. Zahvaljujući izrazito kvalitetnim strojevima i stručnom osoblju u stanju smo ispoštivati svaki rok koji nam naši klijenti zadaju, a ukupna produkcijska brzina naših strojeva premašuje 150 m2/h!

 

 

Bit našeg poslovanja možemo sažeti u dvije točke :

 

1) Zadovoljstvo naših klijenata

Naša najbitnija zadaća je naše klijente učiniti zadovoljnim klijentima. To možemo učiniti jedino ukoliko isporučimo dogovorene proizvode na vrijeme, da kvaliteta istih bude besprijekorna i da našim kljientima naposlijetku damo konkurentne cijene. Naši postojeći klijenti znaju da sve nabrojeno i činimo!

 

2) Individualan pristup svakom poslu

Bilo da je naš kupac "najobičniji čovjek s ceste" ili planetarno popularna tvrtka, trudimo se prema svima imati maksimalno profesionalan pristup i tretiramo ih potpuno jednako - nosimo ih na dlanu :-). Naš stručni tim zaposlenika trudi se svakom kupcu pružiti najviše što u zadanom roku može. Dakle, svaki nam je klijent važan i trudimo ga se svim silama zadržati i dokazati mu da je s razlogom došao upravo kod nas. A glavni je razlog upravo taj da smo zaista dobri u onom što radimo.

 

 

Na kraju, pozivamo Vas da nas kontaktirate i da se sami uvjerite u našu kvalitetu.